0223 - 79 90 38

Vrijblijvend letselschade advies nodig?

Slachtoffer van een verkeersongeval

Er zullen een hoop zaken op u afkomen na een verkeersongeval. Het verwerken van een dergelijke gebeurtenis kan mentaal ontzettend zwaar zijn. Allereerst moet ervoor gezorgd worden dat de eventuele slachtoffers weer herstellen. Hierna dient bepaald te worden wie er verantwoordelijk is geweest voor het verkeersongeval, zodat de kwestie financieel afgerond kan worden. Tijdens het herstelproces van een slachtoffer is het vaak ontzettend moeilijk om dit hele proces af te wikkelen. U kunt gerust de letselschade advocaat in Den Helder van Letselschade Advocaat Laseur inschakelen. Wij zijn de expert waar u op kunt bouwen bij het oplossen van letselschadezaken. Onze advocaten die werkzaam zijn in de regio Den Helder hebben ieder jarenlange ervaring en kunnen u daarom vakkundig bijstaan bij uw schadeclaim.

Hulp bij letsel na aanrijding in Den Helder

In de regio Den Helder geven wij, naast de hulp bij letselschadeprocessen, advies over de te nemen stappen na een verkeersongeval. Zowel de medische, sociale, financiële en juridische schade kunnen wij voor u in kaart brengen, zodat u exact weet hoeveel u vergoed krijgt na een verkeersongeval. Dit bedrag zal toenemen naarmate de gevolgen van een verkeersongeluk een zwaardere impact hebben op uw leven. Heeft u blijvend letsel na ongeval en heeft u hulp nodig van een letselschade advocaat in Den Helder of de omgeving van Den Helder? Neem dan contact op met één van onze advocaten.

 

Ivo Laseur

Ivo Laseur

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Maak een afspraak bij u thuis
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • Wij behartigen uw belangen optimaal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna, Hippolytushoef, Den Oever, Schagen, Wieringerwerf, Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging

Menu Title