0223 - 79 90 38

Vrijblijvend letselschade advies nodig?

Uw letselschadespecialist in Den Helder

Al jarenlang kunt u in Den Helder en in de omgeving van Den Helder een beroep doen op Letselschade Advocaat Laseur voor juridische hulp bij letselschade. Zowel in de advies en procespraktijk hebben we een karrenvracht aan ervaring. Wij zijn een dynamisch advocatenkantoor, dat door het hele land werkzaam is en schadezaken behandelt, ook in Den Helder. De advocaten die momenteel bij ons werken, hebben ruim 20 jaar ervaring in hun vakgebied. Het feit dat wij over veel ervaring beschikken en op een kleinschalige manier werken, maakt dat wij alle letselschade zaken op een gepersonaliseerde, doch efficiënte, manier kunnen aanpakken.

De tarieven van uw letselschadebureau

Alle tarieven worden met onze klanten besproken, om zodoende verrassingen uit te sluiten. Hierbij houden wij rekening met de hoogte van uw inkomen en uw vermogen. Als u niet aansprakelijk bent voor de schade die u heeft geleden door een ongeval, hoeft u sowieso niets te betalen voor diensten van een letselschade expert. De wet schrijft voor dat alleen degene die aansprakelijk is voor een ongeval verantwoordelijk is voor de kosten van juridische hulp. Zodra we hebben vastgesteld dat u geen blaam treft bij uw geleden letsel, zal de verzekeringsinstantie van de aansprakelijke (rechts)persoon alle uitgaven moeten betalen. Wilt u meer informatie over wat Letselschade Advocaat Laseur voor u kan betekenen in Den Helder en omgeving? Neem contact met ons op via 0223 - 79 90 38.

 

Ivo Laseur

Ivo Laseur

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Maak een afspraak bij u thuis
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • Wij behartigen uw belangen optimaal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna, Hippolytushoef, Den Oever, Schagen, Wieringerwerf, Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging

Menu Title