0223 - 79 90 38

Vrijblijvend letselschade advies nodig?

Letselschade door medische fout in Den Helder

Mensen maken fouten. De kans dat er tijdens een operatie een medische fout wordt gemaakt is dan ook aanwezig. Door een medische fout loopt u nu bijvoorbeeld met achtergebleven operatiemateriaal in uw lichaam rond of kampt u met een akelig litteken. Wanneer er een medische fout bij u is gemaakt, kunt u de arts aansprakelijk stellen voor uw letselschade. Onze letselschade advocaat in Den Helder is gespecialiseerd in letselschadezaken. Wij kunnen u dan ook uitstekend helpen op het moment dat u de schade wil verhalen na een medische fout.

Hulp van een medisch advocaat bij medische misser

De kans bestaat dat een arts of een andere hulpverlener niet uitkomt voor de fout die hij of zij gemaakt heeft. Artsen en ziekenhuizen hebben een positie die zij willen behouden en zijn dan ook een gedegen tegenpartij. Als u na een medische fout tegenover een ziekenhuis of medisch specialist komt te staan is het fijn een letselschade advocaat aan uw zijde te hebben. Twijfel niet om de stap te zetten en een letselschade advocaat medische fouten in te schakelen. De aansprakelijke partij zal niet alleen de kosten voor de opgelopen schade moeten vergoeden, maar ook de kosten voor de juridische ondersteuning. Letselschade Advocaat Laseur beschikt over een netwerk aan specialisten die allen in uw belang handelen. Onze medisch advocaat informeert u graag over uw situatie.

 

Ivo Laseur

Ivo Laseur

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Maak een afspraak bij u thuis
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • Wij behartigen uw belangen optimaal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna, Hippolytushoef, Den Oever, Schagen, Wieringerwerf, Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging

Menu Title