0223 - 79 90 38

Vrijblijvend letselschade advies nodig?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen

In Den Helder en omstreken kunt u na een bedrijfsongeval een beroep doen op de letselschade advocaat in Den Helder van Letselschade Advocaat Laseur. Wij kunnen voor u vaststellen wie er aansprakelijk is na een bedrijfsongeval. De aansprakelijkheid bedrijfsongeval is niet altijd makkelijk te bepalen en partijen zullen het niet altijd met elkaar eens zijn. Indien u niet aansprakelijk bent voor de schade, dan heeft u recht op een schadevergoeding van uw werkgever. Uw specialist in letselschade in Den Helder kan u helpen met het indienen van een schadeclaim.

Juridische hulp bij bedrijf aansprakelijk stellen

Na het plaatsvinden van een bedrijfsongeval kan een slepend conflict ontstaan tussen de werkgever en de werknemer. Wil de aansprakelijke geen schuld bekennen? Is er onduidelijkheid over de oorzaak? Dan kan de basis voor een verdere vruchtbare samenwerking al gauw verdwijnen. Wilt u als werknemer uw werkgever aansprakelijk stellen, maar twijfelt u actie te ondernemen omdat u bang bent uw baan te verliezen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden na een arbeidsongeval in Den Helder of omgeving. Na uw situatie te hebben besproken stellen we samen met u een plan van aanpak op. U als slachtoffer staat daarbij centraal. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0223 - 79 90 38.

 

Ivo Laseur

Ivo Laseur

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Maak een afspraak bij u thuis
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • Wij behartigen uw belangen optimaal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna, Hippolytushoef, Den Oever, Schagen, Wieringerwerf, Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging

Menu Title