0223 - 79 90 38

Vrijblijvend letselschade advies nodig?

Slachtoffer van een bedrijfsongeval in Den Helder?

Ook een ongeluk op het werk kan zorgen voor ernstige letselschade. Niet alleen in de bouw, maar ook in minder risicovolle sectoren gebeuren ongelukken. Wilt u een schadevergoeding aanvragen voor uw letselschade of weet u niet wat u moet doen na een bedrijfsongeval? Bel gerust onze letselschade advocaat in Den Helder: 0223 - 79 90 38.

Wat te doen bij bedrijfsongeval?

Na een ongeval op de werkvloer moet er vastgesteld worden of het daadwerkelijk een bedrijfsongeval betreft. Dit is van belang voor het vaststellen van de aansprakelijkheid en dus de vergoeding voor de geleden schade. In veel gevallen is er sprake van een bedrijfsongeval, maar wat als u in de buitendienst werkt en u krijgt op weg naar een klant een ongeluk?

Arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval kan in verschillende proporties plaatsvinden. In de bouw loopt u bijvoorbeeld meer risico op een ernstig ongeluk door de gevaarlijke arbeidsomstandigheden. Dit kan in sommige gevallen zelfs resulteren in een fataal ongeluk, denk bijvoorbeeld aan een werknemer die van grote hoogte naar beneden valt. Ook op het kantoor kunt u bijvoorbeeld RSI oplopen, waardoor u arbeidsongeschikt raakt. Ook bij een dergelijk bedrijfsongeval kunt u een beroep doen op een letselschade advocaat. Voor letselschade advocaten na een bedrijfsongeval in Den Helder of de omgeving van Den Helder, bent u bij Letselschade Advocaat Laseur aan het juiste adres.

 

Ivo Laseur

Ivo Laseur

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Maak een afspraak bij u thuis
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • Wij behartigen uw belangen optimaal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna, Hippolytushoef, Den Oever, Schagen, Wieringerwerf, Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging

Menu Title