0223 - 79 90 38

Vrijblijvend letselschade advies nodig?

Letselschade whiplash door verkeersongeval?

Heeft u nekpijn na een aanrijding in Den Helder of omgeving? Vaak komt ernstig nekletsel na een verkeersongeval niet als een verrassing. Wilt u een schadevergoeding claimen? Lees hieronder alles wat u moet weten of bel onze letselschade advocaat in Den Helder gerust voor meer informatie: 0223 - 79 90 38.

Symptomen whiplash

Het kan voorkomen dat een stijve nek wekenlang aanhoudt. Daarnaast kunnen andere klachten zoals slapeloosheid, concentratieproblemen of duizeligheid zich na een tijdje ook gaan ontwikkelen. Als u dit bekend voorkomt, dan heeft u waarschijnlijk een whiplash opgelopen.

Diagnose whiplash

De diagnose whiplash kan vaak maar moeizaam gesteld worden. De klachten verschillen per persoon en zijn moeilijk te duiden. Omdat de klachten pas na een tijdje optreden is het ook vaak moeilijk het verband te leggen tussen het ongeval en het letsel. Dit zorgt voor problemen bij het aanvragen van een schadevergoeding.

Whiplash schadevergoeding eisen

Omdat het bij een whiplash een complex nekletsel betreft, is het raadzaam u bij te laten staan door een ervaren letselschade advocaat. Letselschade Advocaat Laseur neemt graag het juridische werk voor u uit handen. Wij zetten alles voor u op een rijtje en ondersteunen u bij het opeisen van een schadevergoeding. Ons doel is om u zo snel mogelijk te laten herstellen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Wij informeren u graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Ivo Laseur

Ivo Laseur

Uw letselschade advocaat

Letselschade Advocaat Laseur is opgericht om letselschadeslachtoffers optimaal te kunnen bedienen. De missie van het kantoor is om letselschadeslachtoffers alle zorgen uit handen te nemen. Het fundament in de relatie tussen u en de advocaat is vertrouwen!

 

Waarom Letselschade Advocaat Laseur?

  • Maak een afspraak bij u thuis
  • Erkende kwaliteit: lid van LSA en WAA
  • Wij behartigen uw belangen optimaal

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna, Hippolytushoef, Den Oever, Schagen, Wieringerwerf, Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Hoofdvestiging

Menu Title